DSC_2065.jpg

Mire jó a felügyelt futtató?

A felügyelt futtató célja, hogy olyan lehetőséget teremtsen, ahol a gazdák kutyáikat biztonságos környezetben elengedhetik pórázról, és közben oktatói felügyelet mellett figyelhetik meg interakcióikat fajtársaikkal. A megfigyeléssel párhuzamosan az oktatók szükség esetén segítenek abban is, hogy a gazdák megfelelő módon tudják elősegíteni kutyáik adott közösségbe való beilleszkedését, a kutya habitusának megfelelő szabályfelállítással, oldó tevékenységekkel, gyakorlatokkal. A cél minden esetben a tiszta kommunikáció és a tudatos hozzáállás fejlesztése.

A foglalkozás jellege miatt a felügyelt futtatót csak az alábbi feltételek valamelyikének teljesülése esetén vehetik igénybe:

  1. Az adott kutyával elvégezték a Dogsfort Kutyaiskola haladó tanfolyamát. Ebben az esetben nem szükséges külön oktatói javaslat.

  2. Az adott kutyával sikeresen elvégezték a Dogsfort Kutyaiskola alaptanfolyamát, és oktatói javaslat szól a felügyelt futtató látogatása mellett.

  3. Amennyiben más iskolán végeztek valamilyen tanfolyamot, úgy mindenképpen előzetes oktatói konzultáció szükséges, és sikeresen teljesíteni kell az alaptanfolyam záróvizsgáját (a tanfolyam elvégzése nem kötelező).

A felügyelt futtató minden héten
keddenként 19:00 órakor kezdődik!


Árak:

1 alkalom                     3 000 Ft

10 alkalmas bérlet         20 000 Ft

A foglalkozások létszáma korlátozott és mindenképpen előzetes bejelentkezés szükséges, melyet legkésőbb 24 órával a foglalkozás kezdete előtt lehet

megtenni/módosítani.