CE93042D-FB62-4E86-A230-73A55F254164.jpeg

Haladó tanfolyam

Alapozó tanfolyam után

Haladó tanfolyam

Haladó tanfolyamunk célja, hogy az alaptanfolyamot elvégzett gazdi-kutya párosokat tovább segítse a magasabb szintű összhang, harmonikus mindennapi együttélés felé. Elvégzése mindenki számára hasznos lehet, de elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek az alaptanfolyam után is még gondjaik vannak a stabil behívhatósággal, illetve kutyájuk nem megfelelő viselkedéseinek gátlásával. 

A tanfolyam úgy épül föl, hogy két fő irányból közelíthessük meg a problémás viselkedéseket. Az egyik irány a kutya önkontrolljának, és egyúttal kezdeményező készségének fejlesztése, egyensúlyba hozása. Ennek fő eszköze a pozitív megerősítéssel történő viselkedésformálás, és a tudatosan felépített, gazda által szabályozott játék. A másik irány a tiszta és hatékony gazda-kutya kommunikáció kialakítása, és a gazda önérvényesítő képességének fejlesztése. Az alaptanfolyamhoz hasonlóan kiemelten fontosnak tartjuk a személyre szabott figyelmet, és azt, hogy a nálunk töltött idő remek élményt és tapasztalatot jelentsen kutyáknak és gazdáiknak egyaránt. 

A haladó tanfolyam nyolc hetes, intenzív, vagyis heti 1 foglalkozás mellett heti 1 egyéni foglalkozás is beletartozik, melyeket előre egyeztetett időpontokban tartunk meg.

A haladó tanfolyamon történő részvétel  előfeltétele az alapozó tanfolyam sikeres teljesítése!

Tanfolyam felépítése

Névtelen terv-2.png

8 csoportos óra

Névtelen terv-3.png

7 egyéni óra

Névtelen terv-7.png

3 előadás

Névtelen terv-8.png

1 vizsgaalkalom

Induló csoportok

Szeptember 3.-
Október 22.

Kis testű csoport

Vasárnaponként 15:00-16:30

Szeptember 7.-
Október 26.

Nagy testű csoport

Szerdánként 19:00-20:30

Árlista

A tanfolyam ára 118 000 Ft helyett most 105 000 Ft.

A kedvezmény augusztus 15.-ig érvényes!