DSC_0348.jpg

Mire jó az ovi?

Ovis foglalkozásainkat minden 3-7 hónapos kutyának ajánljuk. Az órákat kiscsoportos, maximum 10 fős csoportokban tartjuk. A kutyákat több szempont alapján osztjuk be a csoportokba, figyelembe vesszük a méretet, temperamentumot és a korukat is, hogy mindenki felhőtlenül élvezhesse a foglalkozás örömeit. Az ovi tematikus felépítésű, de nem tanfolyam-jellegű, így bármikor be lehet csatlakozni. Azonban minden egyes óra előtt szükséges az előzetes regisztráció, melynek linkje lentebb az oldalon elérhető.

Ovin minden olyan témakört érintünk, ami fontos egy kiskutya és újdonsült gazdája életében. Beszélünk a behívásról, szobatisztaságról, szocializációról és még sok-sok érdekes témáról. Minden órán hangsúlyt fektetünk az ingerszoktatásra és a játékos élményekre is.

Jelentkezési feltételek:

  • A kutya legalább a 3 hónapos kort betöltötte

  • Befejezett fertőző betegségek elleni oltássorozattal rendelkezik

  • Előzetes bejelentkezés a weboldalon vagy telefonon/e-mailen keresztül

Mivel készüljön az órára?

  • Első alkalommal az oltási könyvet be kell mutatni.

  • Jutalomfalattal, lehetőleg olyan finomsággal, amit nem kap minden nap kedvencünk (pl.: apróra vágott virsli, sajt, sült máj stb.), hogy a sok inger és más kölyökkutya között a motivációját és érdeklődését fent tudjuk tartani.

  • Kérjük, egyszerű textil vagy bőr pórázt hozz magaddal, ne flexit.

  • Higiéniai okokból hozz saját itatótálkát, így könnyebb elkerülni a kennelköhögést.

Fontos!

Ovis foglalkozásainkra legalább 15 perccel a kezdés előtt érkezz, hogy sietség nélkül tudjunk regisztrálni.

Jelentkezésed ne felejtsd el leadni ovis foglalkozásunkra! A bejelentkezést megteheted itt a weboldalunkon lentebb, telefonon és e-mailon keresztül.

Az előzetes regisztráció nélkül érkezők 1500 Ft-os felárral vehetnek részt a foglalkozáson.

ÁRLISTA

OKTATÓK

Sándor Sára

Az iskola szakmai vezető oktatója

Bálint Dorina

Az iskola vezetője, tanfolyami és ovis oktató

Tüske Ágnes

Szemináriumok vezetője, az ovi vezető oktatója

Markovits Miklós

Tanfolyami és ovis oktató

ÓRAREND

 

FONTOS INFORMÁCIÓK A KORONA VÍRUSSAL KAPCSOLATBAN!
Kedves ovisok, iskolánk kiemelten fontosnak tartja a kölykök szocializációját. Így fokozott óvatosság mellett, a korona vírus kockázatának minimálisra csökkentésével.
Kérjük az iskolán tartsák be az alapvető higiéniai szabályokat, tartsák a 1,5-2 méteres távolságot és ahogy az iskola szabályzatában is megtalálható más kutyáját ne simogassuk, akkor se ha a kutya gazdija megengedte!

OVIS FACEBOOK CSOPORTUNK:

"Dogsfort Kutyapalánták" Facebook csoportban vagy az alábbi linken

https://www.facebook.com/groups/243895656793722/

JELENTKEZEM

 VÁLTOZÁSOK 2021 február 11-től:


Az ovis foglalkozásokon a résztvevők száma maximum 12 fő!

A bejelentkezés amiatt megújul és nem enged több regisztrációt az adott órára!

Ha valaki jelentkezés nélkül jön sajnos NEM TUDJUK beengedni az órára! Kérünk titeket időben jelentkezzetek az ovira! Ha jelentkezett az adott páros de nem jön el annak a bérletéből levonásra kerül az alkalom!

A jelentkezési linken mindenki megtekintheti, hogy sikeresen jelentkezett-e, és ki is húzhatja magát, ha nem tud jönni. Azokat, akik már regisztráltak erre a hétre, mi automatikusan beírtuk, de kérjük, hogy ellenőrizzék!

Kísérők nem érkezhetnek a foglalkozásra, a parkolóban vagy az iskolán kívül kell várakozniuk! Egy kutyával egy gazdi érkezhet!


Jelentkezéshez, kérjük, kattints az alábbi gombok egyikére.
Amennyiben még nem jártál nálunk ovis foglalkozáson, kérünk válaszd az "első alkalom" gombot.
Ha már voltál nálunk, kérjük kattints a "jelentkezem" gombra.

FIGYELEM!

A jelentkezési rendszerünk megújult! Kérünk mindenkit, hogy adja le ismét az "Első alkalom" oldalon a jelentkezését! Utána fogja tudni leadni a jelentkezést a hétvégi vagy a hétköznapi ovira!

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 minden jog fenntartva. Az oldalon található szövegek a Dogsfort Kutyaiskola, másnéven a Frend Bt. tulajdonát képezik, másolásuk nem engedélyezett.