Haladó tanfolyam

Haladó tanfolyamunk célja, hogy az alaptanfolyamot elvégzett gazdi-kutya párosokat tovább segítse a magasabb szintű összhang, harmonikus mindennapi együttélés felé. Elvégzése mindenki számára hasznos lehet, de elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek az alaptanfolyam után is még gondjaik vannak a stabil behívhatósággal, illetve kutyájuk nem megfelelő viselkedéseinek gátlásával. 

A tanfolyam úgy épül föl, hogy két fő irányból közelíthessük meg a problémás viselkedéseket. Az egyik irány a kutya önkontrolljának, és egyúttal kezdeményező készségének fejlesztése, egyensúlyba hozása. Ennek fő eszköze a pozitív megerősítéssel történő viselkedésformálás, és a tudatosan felépített, gazda által szabályozott játék. A másik irány a tiszta és hatékony gazda-kutya kommunikáció kialakítása, és a gazda önérvényesítő képességének fejlesztése. Az alaptanfolyamhoz hasonlóan kiemelten fontosnak tartjuk a személyre szabott figyelmet, és azt, hogy a nálunk töltött idő remek élményt és tapasztalatot jelentsen kutyáknak és gazdáiknak egyaránt. ​

A haladó tanfolyam öt hetes, intenzív, vagyis az 5x2 hétvégi foglalkozás mellett 4 egyéni foglalkozás is beletartozik, melyeket előre egyeztetett időpontokban tartunk meg.

Tanfolyam ára most 75 000 Ft a 85 000 Ft helyett!

A kedzevmény vissza vonásig érvényes!

OKTATÓK

Sándor Sára

Az iskola szakmai vezető oktatója

Nagy Adrienne

Tanfolyami tanár és mantrailing oktató

Bálint Dorina

Az iskola vezetője, tanfolyami és ovis oktató

Tanfolyamaink 8 csoportos, 2 elméleti és 4 egyéni foglalkozást tartalmaznak.

TANFOLYAMUNKON A HELYED A DÍJ 50% KIFIZETÉSÉVEL TUDOD BIZTOSÍTANI!

ÓRAREND

 

JELENTKEZEM

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 minden jog fenntartva. Az oldalon található szövegek a Dogsfort Kutyaiskola, másnéven a Frend Bt. tulajdonát képezik, másolásuk nem engedélyezett.