Viselkedésterápia

Szeretnél részt venni kutyás programokon, de a kutyád nagyon fél, esetleg agresszió jeleit mutatja más kutyák felé? Minden álmod, hogy végre önfeledten sétálhass barátaiddal, de a kedvenced nem tud beilleszkedni a többi kutya közé? Szeparációs szorongással küzd? Félénken viselkedik idegen emberekkel szemben, esetleg feléjük is agresszívan lép fel? 
Ne aggódj, jó helyen jársz, hiszen szívesen segítünk egyéni alkalmakon NEKTEK, hogy leküzdjétek a problémáitokat és belépjetek a boldog, gondtalan kutyások körébe!
Egyéni időpontban egyeztetett foglalkozásainkon szakoktatóink megválaszolják a kérdéseidet, tanácsokkal látnak el, és segítenek, hogy megszűnjenek a problémáitok.

Díjak:

  • 8 000 Ft/alkalom (1 óra) 

További információért hívj minket bizalommal: +36 30 303 81 77

Magánórák

Iskolánkon lehetőség van magánórákra is, ahol speciálisan az adott kutya-gazda páros problémájával foglalkozunk minden alkalommal. Modern tanítási technikákkal segítünk megoldani azokat a problémákat, melyek az együttélésben felmerülnek, kialakítani a "rendszert" a páros életében, és segítünk az alapvető engedelmességi gyakorlatok elsajátításában is. Rugalmasan állunk minden egyedi kéréshez és igényhez is! 
Az alkalmak megbeszélés szerint egyeztetett időpontban vannak megtartva és 1 óra hosszúak.

Díjak: 

  • Iskola területén 7 000 Ft/alkalom

  • Háznál vagy külső helyszínen 10 000 Ft/alkalom + üzemanyag költség (II/A. kerületben, Nagykovácsiban és Remeteszőlősön ingyenes kiszállással)

  • Nálunk tanfolyamot végzett gazdiknak 6 000 Ft/alkalom + üzemanyag költség (II/A. kerületben, Nagykovácsiban és Remeteszőlősön ingyenes kiszállással)

További információért hívj minket bizalommal: +36 30 303 81 77

Iskolásoknak

és óvodásoknak

bemutató kutyákkal

Érdekes és izgalmas élményt szeretne nyújtani óvodásoknak, iskolásoknak? Iskolánkon az oktatók kutyáival tartunk bemutatókat, mesélünk a gyerekeknek a felelős kutyázásról az ő nyelvükön.

További információért hívj minket bizalommal: +36 30 303 81 77

Tanácsadás

Most szeretnél belevágni a kutyás életbe, de nem tudod, hogyan válaszd ki azt a társat, aki akár 15 éven keresztül melletted lesz? Megválaszolatlan kérdéseid vannak? Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk, hogy az életviteledhez és személyiségedhez leginkább passzoló kutyát találhasd meg.
Továbbá, ha más témakörben szeretnél oktatóinkkal beszélni, akkor is bátran keress minket telefonon.

Díjak: 

  • 5000 Ft/alkalom (1 óra)

További információért hívj minket bizalommal: +36 30 303 81 77

Fotózás

Szeretnél részt venni egy fotózáson a kedvenceddel? Vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot kedvezményes fotózásainkra. Segítünk abban, hogy meg tudjuk valósítani elképzeléseidet és egy szuper fotósorozat készüljön rólatok. 

További információért hívj minket bizalommal: +36 30 303 81 77

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.