Mantrailing

Hallottatok már a mantrailingről? Ez egy olyan kutyás sport, ahol a kutyátok természetes űző, zsákmányszerző ösztönét erősítve mutatjuk  meg nekik a közös vadászat  örömét. Olyan szimatmunka, ahol önállóak lehetnek, ahol döntéseket hozhatnak. A mantrailing-, ami személykövetést jelent-, javítja a kutyák önbizalmát, koncentrációját, kitartását.

Ez egy olyan sport, ahol a kutya végre önállóan dolgozhat, ahol megtapasztalhatjátok azt a különleges élményt, hogy ti, mint kutyavezetők átadjátok az irányítást a  partnereteknek, és  csupán segítitek őt abban, hogy sikeresen lekövessen egy adott emberi szagot. Ha szeretnétek belenézni a sportba, a legjobb helyen jártok a mi sulinkon. Tapasztalt mantrailing oktatók segítségével ismerkedhettek meg ennek a csodás tevékenységnek a rejtelmeivel, melyet méltán tekintenek a kutya számára legnagyobb szabadságot adó sportnak, hiszen itt igazán önmaga lehet, ösztönös tudása által vezetve ő döntheti el, merre kell tovább haladni a cél felé.

Jelentkezési feltételek az edzésre:

Elvégzett Alapozó tanfolyam, vagy más iskolán elvégzett tanfolyami oklevél bemutatása.

Mantrailing előkészítő elvégzése!

Kérem ha más iskolán végzett tanfolyamot vagy előkészítőt azt tüntesse fel a jelentkezésnél.

Előzetes bejelentkezés a weboldalon vagy telefonon/e-mailen keresztül

ÁRLISTA

ÓRAREND

OKTATÓK

 

Nagy Adrienne

Tanfolyami tanár és mantrailing oktató

JELENTKEZEM

 

FONTOS!

A Mantrailing előkészítőre jelentkezésedet csak akkor vesszük véglegesnek ha a részvételi díj legalább 50%-át előre kifizetted.
Add le jelentkezésed és utána felvesszük veled a kapcsolatot. 

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 minden jog fenntartva. Az oldalon található szövegek a Dogsfort Kutyaiskola, másnéven a Frend Bt. tulajdonát képezik, másolásuk nem engedélyezett.